Osoite: Larssonintie 1

Seurakuntakoti keskustassa

Tammisaaren seurakuntakoti sijaitsee kaupungin keskustassa. Rakennus on saanut lisäsiipiä useaan eri otteeseen, siksi se ulottuu koko korttelin yli Raaseporintien ja Latokartanonkadun välissä pitkin pientä katua, jonka nimi on Larssonintie.

Lähinnä Raaseporintietä sijaitsee rakennusten vanhin osa. Se on liitetty yhteen muiden seurakuntakodin uudempien osien kanssa. Vanhimmassa osassa on useita kokoustiloja pienryhmätoimintaa varten sekä suurempia saleja erilaisille kokoontumisille.

Alimmassa kerroksessa on lapsitoiminnan sekä diakonian, tiedottajan, toisen kirkkomuusikon ja kappalaisen tilat.

Seurakuntakodin uusimmassa tilassa löytyy kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto sekä kellarikerroksessa nuoriso toimitila Kulan.

Käyttö

Seurakuntakoti on nykyisin ahkerassa käytössä, siellä toimii erilaiset pienryhmät ja kuorot. Suurempia tilaisuuksia järjestetään säännöllisesti seurakuntakodin suojissa.

Vuokra olohuone...

Seurakunta tarjoaa Sinulle mahdollisuuden tilaisuuksien järjestämiseen muun muassa kirkollisten toimitusten kuten kasteiden, vihkimisten ja hautausten yhteydessä.

Tarkista varaukset ja kirkkoherranviraston kautta 019-24 11 060. Sen jälkeen otat yhteyttä emäntäämme.

... tai kokoustilaa

Ota yhteyttä kirkkoherraan.

Tervetuloa Tammisaaren seurakuntakotiin!

Yhteys