Osoite: Ramsdal 39, 10820 Lappohja, puh 019-2448015

Ramsdalin leirikeskus sijaitsee Gennarbyn lahden rannalla Stagsundin nk. makealla puolella. Ramsadal on noin 3 ½ km Lappohjasta. Lappohjan kohdalla käännytään oikealle Öbytä kohti ja ajetaan tietä pitkin noin 3km kunnes tienviitassa lukee Ramsdal (vasemmalla puolella Lappohjan suunnalta tultaessa).

Ramsdalin kiinteistöön kuuluu useita rakennuksia. Siellä on päärakennus, jossa on keittiö, ruokasali ja opetustilat, lisäksi ’torppa’ joka toimii majoitustilana (10 paikkaa), vuoritupa joka on tilavin majoitustila (22 paikkaa) sekä hirsirakennus, joka majoittaa leirien vetäjät (8 paikkaa). Ramsdalin leirikartanoon kuuluvat lisäksi sauna ja varastorakennus.

Kesäisin leirikartano on usein kokonaan varattu erilaisille leireille, suurimmaksi osaksi rippikoululeireille. Muina vuodenaikoina järjestetään erilaisia viikonloppuleirejä.

Ulkopuoliset voivat myös vuokrata leirikartanoamme. Tarkempia tietoja antaa kirkkoherra Anders Lindström

Emäntä

Nina Asén-Nyman